11. juli - Thy Nationalpark-frokost og guidet naturoplevelse

DKK 299,00

Kom med når Stenbjerg Kro byder på Thy Nationalpark-frokost - en platte med det hele - kombineret med en naturoplevelse med en erfaren guide, der kender både historien og historierne, og selvfølgelig naturens egne seværdigheder.

Vi starter kl. 11.00 ved p-pladsen for enden af vejen Bøgsted Rende, hvor vi mødes med vores guide Poul. - Poul er nærmest opflasket i det område, som idag er blevet nationalpark, og derfor venter der gæsterne en helt særlig oplevelse, som ikke fås andre steder.

Lidt før kl. 13.00 entrer vi bilerne, og kører de ca. 10 km. til Stenbjerg Kro. Her venter Henny Mortensen med en lækker Thy Nationalpark-frokost med lokale råvarer, både maritime og landbaserede råvarer.

Der er plads til et begrænset antal. Køb og betal billetten herunder, så er du sikret en plads. Medbring faktura / voucher, det er din billet.

GAVEKORT: Har du allerede et eller flere gavekort på kr. 299, så book billetten herunder. Når du kommer til betalingsmodulet, så sæt kryds i "Jeg har et gavekort til Exploring.dk" og gennemfør transaktionen. Så har du bestilt turen. Du skal blot huske at aflevere gavekortet og opgive dit navn.

(OBS: drikkevarer er ikke inkluderet)

OPHOLD på Hotel Thinggaard: Hvis du kombinerer denne oplevelse - Thy Nationalpark-frokost og guidet naturoplevelse - med et ophold på Hotel Thinggaard i Hurup, får du rabat på hotelopholdet. Du booker opholdet på hotellets hjemmeside og fremviser faktura/voucher til Exploring.dk's oplevelse, når du skal betale for opholdet. Husk at booke hotelopholdet i god tid, da der ellers kan være udsolgt.

Mødested: 11.00. Bøgsted Rende (p-pladsen) - ligger ca. 10 km. nord for Stenbjerg Kro

Mødested: 13.00. Stenbjerg Kro, Stenbjerg Kirke Vej 21, 7752 Snedsted