3. september - Picnic ved Skjern Å. Guidet tur og Skarrildhus-madkurv med årstidens lokale råvarer

DKK 299,00

Skjern Å folder sig ud med stejle skrænter tæt på Skarrild og Skarrildhus. Vores guide, Leif, vil tage os med rundt i naturen langs Skjern Å og fortælle historier om den berømte Skjern Å laks, fiskeriet, Skjern Å-historien, heden, skoven, myremalm og brunkul og tørvegravning og lidt om Skarrildhus' histore. Det bliver ikke kedeligt.!

Bagefter byder Skarrildhus på lækker picnickurv tilpasset med sæsonens gode ”nu og her” råvarer, indkøbt lokalt, regionalt og altid økologiske, hvor det lader sig gøre.I kurven vil der være et udvalg af hjemmelavede lækkerier ud fra hvad bondemanden, fiskemanden, slagteren, skoven, haven, osteriet og mejeriet har at tilbyde af gode, danske råvarer. Sødt samt hjemmebagt økologisk madbrød er også med i kurven.

Søndag den 11. juni kl. 10.30: Vi mødes med guiden ved naturpladsen i landsbyen Skarrild, syd for Herning.

Vi anbefaler solidt fodtøj. Turen har en skrænt hist og her, og I får set Skjern Å fra helt nye vinkler. 

Kl. 13.00 er vi tilbage ved naturpladsen i Skarrild. 

Skarrildhus leverer deres lækre picnickurv, og vi runder Skjern Å oplevelsen af med årstidens lækre råvarer mm. 

Der er plads til et begrænset antal. Køb og betal billetten herunder, så er du sikret en plads. Medbring faktura / voucher, det er din billet.

GAVEKORT: Har du allerede et eller flere gavekort på kr. 299, så bestil turen herunder. Når du kommer til betalingsmodulet, så sæt kryds i "Jeg har et gavekort til Exploring.dk" og gennemfør transaktionen. Så har du bestilt turen til "Smag på Skjern Å". Du skal blot huske at aflevere gavekortet og opgive dit navn, når guiden tager imod.

Mødetid: Søndag den 3. september kl. 10.30

Mødested (start og slut): Bivejen ved Hovedgaden 44a, Skarrild (syd for Herning).

Her er der også toilet og vand.