5. juni Grundlovsdag - Rundvisning på bryghuset, smagsprøver og Thy-frokost

DKK 299,00

Grundlovsdag, Fars Dag og 2. pinsedag.

Den 5. juni 2017 har mange navne. Fejr dagen fra kl. 12.00 med en lækker Grundslovsdags-/ Fars Dags-frokost med rundvisning, røverhistorier og smagsprøver på mindst seks forskellige øl fra Thisted Bryghus. 

Thisted Bryghus blev i slutningen af 2016 endnu engang kåret som Danmarks bedste bryghus.

Blandt de nyere øl i bryghusets sortiment er både Cold Hawaii-øl og Nationalpark-øl, som indeholder nogle af naturens egne råvarer. 

Seks smagsprøver og en frokost a la Thy skal vi igennem på de tre timer, til vi siger farvel igen kl. 15.00.

Blandt de nyeste bryg er både Cold Hawaii- og Thy Nationalpark-øl.

Der er plads til et begrænset antal på denne Grundslovsdag. Køb og betal billetten herunder, så er du sikret en plads. Medbring faktura / voucher, det er din billet.

GAVEKORT: Har du allerede et eller flere gavekort på kr. 299, så book billetten herunder. Når du kommer til betalingsmodulet, så sæt kryds i "Jeg har et gavekort til Exploring.dk" og gennemfør transaktionen. Så har du bestilt turen til Thisted Bryghus. Du skal blot huske at aflevere gavekortet og opgive dit navn.

OPHOLD på Hotel Thinggaard: Hvis du kombinerer denne oplevelse - frokost på Thisted Bryghus mm. - med et ophold på Hotel Thinggaard i Hurup, får du rabat på hotelopholdet. Du booker opholdet på hotellets hjemmeside og fremviser faktura/voucher til Exploring.dk's oplevelse, når du skal betale for opholdet. Husk at booke hotelopholdet i god tid, da der ellers kan være udsolgt.