Gastronomi- og naturoplevelse midt i Limfjorden - Thyborøn. Sommer 2017

DKK 299,00

Forestil dig at spise frokost omgivet af vand og natur. Sådan er det at spise lokal råvarefrokost 2,5 kilometer ude i Nissum Bredning, ude under vindmøllerne lidt syd for Thyborøn.

Vi starter ved Jyllandsakvariet i Thyborøn, og skal på sightseeing med traktorbussen og guiden Michael. Michael er gammel Thyborøn-dreng, og han kører os rundt i Thyborøn og fortæller bl.a. om verdens største søslag ud for Thyborøn for præcis 100 år siden. De alt for mange døde sømænd er nu mindet med en stor skulpturpark. (Den kan I se nærmere på efter dagens tur.)

Derefter går turen ud ad vindmølle-landtangen lige syd for Thyborøn. Vi kommer tæt på sælernes koloni, inden vi når spidsen af den smalle landtange. Det er kun med traktorbussen, du har mulighed for at komme helt herud.

Herude i verdens ende spiser vi lækker frokost med lokale råvarer, både fisk og andre smagsoplevelser, mens vi er omgivet af vand til alle sider – det er en helt speciel oplevelse. 

Datoerne er ikke fastlagt endnu, men det bliver nok en gang om måneden i sommermånederne 2017. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du info i god tid om datoerne: TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER.

Køb og betal billetten herunder, så er du sikret en plads. Medbring faktura / voucher, det er din billet.

GAVEKORT: Har du allerede et eller flere gavekort på kr. 299, så book billetten herunder. Når du kommer til betalingsmodulet, så sæt kryds i "Jeg har et gavekort til Exploring.dk" og gennemfør transaktionen. Så har du bestilt turen. Du skal blot huske at aflevere gavekortet og opgive dit navn.