Østerssafari i waders - Gjellerodde. Oktober-april

DKK 299,00

Østers er en helt forunderlig spise. Østers og andre skaldyr blev konsumeret massivt af vores forfædre i jagten på proteiner og næring.

Idag er østers blevet mere mondæne. Måske fordi de har en kort holdbarhed, og derfor skal transporteres hurtigt til kunder i byer langt fra østersbankerne?

Fra oktober-april tilbyder vi en østerssafari, hvor man både er østersfisker, self-made-kok og champagne-gæst. Heldigvis under kyndig vejledning af en erfaren guide.

Vi møder vores guide ved Gjellerodde. Han tager os med ud til østerskolonien, og ekviperer os med waders og nødvendigt udstyr.

Herefter går turen ud i vandet, hvor vi leder efter østers og fisker dem op. Måske smager vi på den første rå østers mens vi endnu har halvdelen af kroppen i det kolde vand. Guiden lærer os hvordan vi åbner østers med den særlige østerskniv, løsner den og hælder den ned i gabet.

Næste "ret" er på land. Grillen er tændt, og vi lægger østers på med mange forskellige krydderier og tilbehør. Man kan spise sig mæt i østers, der hver for sig tilberedes unikt.

Endelig er der også mulighed for at tage en spand østers med hjem.

Køb og betal billetten herunder. Medbring faktura / voucher, det er din billet.

GAVEKORT: Har du allerede et eller flere gavekort på kr. 299 (eller en voucher), skal du blot bestille plads hos JyllandsAkvariet på tel. 9783 2808 på den tur, du helst vil på.

Tidspunkter for turene kan du læse på www.jyllandsakvariet.dk/ture 

Østerssafari holdes 1-3 gange hver uge hele vinterhalvåret, oftest oktober-april.

Mødested: Oddens Cafeteria, Gjelleroddevej 73, Lemvig

Du skal blot huske at aflevere gavekortet og opgive dit navn.

Bestil plads hos JyllandsAkvariet på tel. 9783 2808 på den tur, du helst vil på.

Aflever dit gavekort på stedet.

Mødested: Oddens Cafeteria, Gjelleroddevej 73, Lemvig