Du kan købe gavekort, der kan anvendes til mere end 10 forskellige oplevelser fra Thy i nord til Ringkøbing Fjord i syd. Prisen er kr. 239,20 + moms, i alt kr. 299. 

Det er nemt at bruge gavekortet: Vælg en af oplevelserne til kr. 299 på hjemmesiden. Ved den enkelte oplevelse kan man se, om man skal bestille turen på Exploring.dk-hjemmesiden, eller kontakte oplevelsesstedet direkte.

Pt. har vi aftaler om bl.a. østerssafari i Limfjorden, natur og gastronomi i Thy Nationalpark, strandsafari på hesteryg på Holmsland Klit, en gastronomisk oplevelse ude midt i Nissum Bredning v/Thyborøn, picnic fra Skarrildhus med årstidens lokale råvarer ved Skjern Å, påskefrokost og Grundlovsfrokost på Thisted Bryghus med masser af smagsprøver, gastronomi med noget så særegent som taskekrabber mm.

Der kan løbende komme nye events og oplevelser, som du kan anvende dit gavekort til.

Via Exploring.dk's nyhedsbrev minder vi dig løbende om, hvilke ture der er på programmet, og hvilke nye ture og events, du også kan bruge gavekortet til.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER.

Passer vores gavekortbeløb ikke til dine personalejulegaver, så KONTAKT os. Vi prøver at finde en løsning og nogle oplevelsesmuligheder, der matcher din virksomhed.

Har du ideer og ønsker til oplevelser, som du gerne så at gavekortet kunne benyttes til, så KONTAKT os. Vi ser om det kan lade sig gøre.