Dette indhold er sponsoreret

Bilferie er en vidunderlig ting. Det er dog en af den slags ferier, som kræver lidt mere. Normalt når man bestiller en ferie til Alanya får mig all-inclusive og skal kun tænke på hvornår man skal nå flyveren hjem og at huske solcremen. Med en bilferie skal man også tænke over den mest optimale rute, de aktiviteter man skal på og hvor man skal sove. Dette gør at det hele kan virke lidt uoverskueligt, hvilket er noget en ferie aldrig skal. Denne artikel vil komme med tre gode råd til bilferien, og forhåbentlig hjælpe med at danne lidt overblik igen. 

Hvilken bil sker der køres? 

Det først man skal overveje er hvilket køretøj man skal tage. Har man sin egen bil og kun en bil, er dette ikke det store problem og svaret er meget lige til. Det er dog sværere, hvis din Mercedes er leaset. Ved leasning kan der opstå problemer med at køre lange ture, da det kan forstyrre kilometer-antallet, som man aftale ved underskrivningen af leasing kontrakten. Derfor hvis man har Mercedes leasing skal man overveje en ekstra gang om man kan tåle, de ektra kilometer. 

Alternativet til en leaset bil er at leje en bil for perioden af ferien. Det er en af måderne man imødekommer, hvis man ikke ønsker at rejse i sin leasede bil. 

Planlæg ruten med plads til spontanitet 

Det hele kører som det skal, og man når de stop man skal nå. Dog opdager man at et af stoppene er smukkere, sjovere og vildere end man havde forventet. Man har lyst til at blive lidt længere og tage det hele ind. Det er bare sådan, at man ikke har tid, da man har en stram tidsplan og har booket sig ind et sted til den en specifik tid. Dette vil man gerne undgå, og derfor er det en fordel at planlægge turen med luft til overraskelser og uventede ting. 

Den lokale mad skal opleves 

Det bedste ved at være på roadtrip er at man kan smage en masse forskellig lokal mad. Man kan opdage nye livretter og smage sig gennem verden. Dette er en vidunderlig ting, som når man tager på bilferie, skal forsøge at udnytte. Den lokale mad kan være en måde at opbygge et tættere bånd med ferien på og gøre at man aldrig glemmer ferien igen. Mad er med til at skabe minder, og minder er det man lever for.