Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Mange af os sidder og hungrer efter at komme ud med rygsækken, og desværre er der lange udsigter til denne drøm – men man kan jo altid drømme. Vi har derfor fundet på et par gør-det-selv-tips til huset, så du ikke bliver alt for rastløs derhjemme. 

Tag et par høretelefoner på, og gå i gang med at renovere eller nytænke huset derhjemme. Der er mange muligheder, og måske disse kan tage dig med tilbage til et par minder fra udlandet. 

Grønt tag til dit hus

Grønne tage har i udlandet været et kæmpe hit, og vi ser i dag, at der kommer flere og flere grønne tage i Danmark. Du kan derfor lade dig inspirere fra en rejse og få taget skiftet taget ud til et sedumtag. 

Grønne tage er en kæmpe mulighed for et bæredygtigt tiltag til huset, og dermed også et godt økonomisk tiltag, i og med du om vinteren vil opleve, at taget virker som isolering. Derudover suger taget regnvandet, og du vil derfor være med til at undgå, at der kommer oversvømmelser i kloakker m.m. 

Når man laver grønne tage, er det typisk med hjælp fra en virksomhed, hvorfor dette gør-det-selv-tip er i den ’nemme’ afdeling. 

Termotagplader til skuret eller garagen

Vil du hellere selv i gang, så kan du gå i gang med at bygge en garage eller et skur. Til skuret eller garagen vil vi anbefale, at du bruger termotagplader, så du eksempelvis får en overdækket garage eller skur. Det er en fordel, at du overdækker det, og termotagpladers gennemsigtige materiale sørger for, at du sagtens kan se, så længe det er lyst udenfor. 

Et skur eller en garage er et projekt, som du kan gå til og fra – og det er derfor muligt at lave det løbende. Køb nogle gode træstolper og træbrædder, så du er sikker på, at kvalitet er i top. 

Hold dig i gang med små projekter i ventetiden 

Det er vigtigt, at du holder dig i gang med små gør-det-selv-projekter, da der lige nu er lange udsigter til, at vi må komme ud at rejse. Du elsker sikkert at rejse, ligesom os, hvorfor vi sagtens kan sætte os ind i frustrationerne. Det handler derfor om at holde sig kørende, så du ikke bare sidder og tænker på de oplevelser, som du går glip af. 

Gå derfor i gang med de grønne tage eller termotagplader, og drøm dig tilbage til en lækker rejse med rygsækken.