Camping er for mange ensbetydende med en stor portion frihed, mange dejlige timer i godt vejr samt kvalitetstid med familien. Dog indebærer campingturen også, at du selv skal huske at få det rette udstyr med, da all inclusive hotellet ikke venter nede i syden, men derimod en campingplads, hvor du skal sørge for at slå dig ordentligt ned. Heldigvis kan campingforberedelserne sagtens blive til en leg, hvis du husker at lave en god liste med det nødvendige campingudstyr til ferien. Læs med i det følgende og få styr på, hvilke ting du skal huske at tage med på campingturen til sommer.

Fortelt og solsejl

Et fortelt er alfa og omega, hvis det står ned i stænger på den danske campingplads. Vejret er ustabilt i det danske land, og med et fortelt kan du sikre familiehyggen, hvis regnen skulle melde sin ankomst. Forteltet er ligeledes herligt at have med på turen, idet du hermed får dobbelt så mange kvadratmeter, end hvis du blot havde campingvognen med dig. Når du vælger forteltet, skal du dog huske at måle campingvognen, så du anskaffer et fortelt, der passer til netop din vogn. Samtidig er det vigtigt at minde dig selv om din families behov, når det kommer til indretning og udsyn, så hele familien kan nyde forteltet i løbet af hele ferien.

Har I valgt at køre langt syd på ned til Italiens varme eller Frankrigs smukke Rivera, skal du begynde at udforske diverse solsejl til campingvognen i stedet for. På denne måde kan du både nyde den friske luft, få den nødvendige skygge samt læ for regnen. Solsejlet skal ligeledes være let at slå ned og af en fornuftig kvalitet, hvorfor det er vigtigt at undersøge markedets forskellige muligheder, inden du foretager valget.

Campingmøbler

Når der er styr på forteltet eller solsejlet, er det på tide at gå på udkig efter nogle behagelige og funktionelle campingmøbler. Det er nemlig ikke blot vigtigt, at campingmøblerne har et design, som du ikke bliver træt af at kigge på under sommerferien, men at de også er ergonomisk korrekte og ikke fylder for meget i forteltet eller under solsejlet. Sørg derfor for at prøve campingstolene godt af inden købet, og vælg et campingbord, som er hurtigt at slå ud, og som har en god højde i forhold til campingstolene.

Køkkenudstyr

Idet dig og din familie formentlig kommer til at forberede mange skønne udemåltider på campingpladsen, er det fornuftigt at studere diverse former for køkkenudstyr til campingturen. I denne forbindelse skal du for eksempel huske at medbringe det rette grilludstyr, da grillmad hører til på en varm campingferie. Hvad angår service, skal du ligeledes huske på at købe service lavet af eksempelvis plastik eller bambus, så du undgår ubehagelige glasskår, hvis en tallerken eller et vinglas skulle falde på campingvognens gulv. Plastikservice er desuden dejlig praktisk, idet det næsten ingenting vejer og dermed er let at have med at gøre, når opvasken skal ordnes på campingpladsens køkkener.

Ønsker du at finde andre gode ting til campingturen, kan du besøge denne hjemmeside, hvor du vil finde et bredt udvalg af campingudstyr.