Dette indhold er sponsoreret.

Drømmer du om at tage væk – måske i sommerhus? Har du hund, kan det være en god idé at tage den med på ferie. Generelt er det sundt for hunde at komme med på ture. Ligesom luftforandring kan være ideelt for mennesker, så er det ligeledes gavnligt for hunden. Vi har sørget for at lave en kort oversigt over tips og tricks til, hvordan du kan gøre klar og pakke det vigtigste ned, inden du drager afsted i sommerhus.

Sørg for at lave en pakkeliste

Med både børn, hund og forældre kan pakningen føles uoverskuelig. For at forenkle det bare en smule, kan en pakkeliste i den grad komme dig til gode. Alt, du skal gøre, er blot at skrive ned, hvad du skal have. En god idé er at inddele listen i kategorier, så du nemt og hurtigt kan skabe et overblik løbende i processen. Det vil sige, at du for eksempel har en kategori, der hedder ’hund’.

Det vigtigste er, at du sørger for at pakke ting ned, som din hund er tryg ved. Mange hunde kan blive utrygge eller stressede inden, under eller efter afrejse. Derfor kan det være en god idé at tage legetøj, tæpper og mad- og vandskåle med, som hunden bruger derhjemme. Det kan give en særlig tryghed, der skal til, før din hund slapper af.

Har du længe haft svært ved at finde det rette hundefoder, bør du overveje at købe Carnilove-hundefoder, inden du tager afsted. Det er næringsrigt foder, der sørger for at holde din hund sund og rask. Er det helt nyt foder, kan det være en fordel at servere det for din hund, inden I rejser. Skulle det ske, at din hund bliver stresset, når I er fremme, er det nemlig ikke sikkert, den har interesse i at spise foderet.

Husk husapotek

Udover legetøj, foder og vand- og madskåle er det en fordel at pakke et mindre husapotek til hunden. Det er især en god idé, hvis I skal rejse til et andet land eller være væk i mere end en uge. På den måde er du forberedt, hvis hunden skulle blive syg undervejs. Rejser I sydpå, bør du desuden sørge for at tage solafskærmning og andet kølende at berolige med. Drejer det sig om en køretur, bør du også sørge for at finde et kvalitetssikkert og komfortabelt hundebur eller en transporttaske. Det gør generelt turen bedre for hunden samtidig med, at den er fastspændt. God rejse.