Sponsoreret indhold

Malaga er en skøn by, der har beliggenhed i det sydlige Spanien. Selve Malaga er placeret på Costa del Sol-kysten, og det er nok også en af grundene til, at der er mange, der vælger at rejse dertil. Malaga er den 6. største by i Spanien, og det er et sted, der er vant til turister. Det betyder også, at der er mange ting at lave. I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvorfor du måske skal tage til Malaga på din næste rejse.

Caminito del Rey

Hvis du ikke er nervøs for at komme op i højden, og hvis du godt kan lide smukke naturattraktioner, så skal du helt sikkert besøge Caminito del Rey i Malaga. Det har et ry for at blive kaldt ”verdens uhyggeligtste gåtur”, så det er altså ikke noget, du skal begive sig ud i, hvis du er lidt af en bangebuks. Det er dog også en utrolig smuk tur. Caminito del Rey er en vandresti, der er placeret i kløften El Chorro. Det ligger ikke helt i Malaga, men omkring 60 kilometer sydvest derfra, så det er nemt at komme derhen. Det er en helt utrolig smuk og oplevelsesrig tur, og det skal du helt sikkert gøre, hvis du tør!

Historisk bjergby tæt på Malaga

Hvis du har mod på at rejse lidt ud, så kan du også med fordel besøge den historiske bjergby, Granada. Det er en by, der skiftevis har været domineret af jøder, muslimer og kristne. Man siger, at det er en af de mest interessante byer at besøge i Spanien, så det er helt sikkert et kig værd, hvis du kan lidt at få lidt af en kulturel oplevelse.

Museo Picasso Malaga

Hvis du godt kan lide kunst, så vil du elske at besøge Museo Picasso Malaga, der er placeret i – ja, Malaga. Du vidste måske ikke, at Pablo Picasso faktisk er født i Malaga, hvorfor det er det perfekte sted at opleve hans kunst. Der er både permanente værker og særudstillinger at opleve på museet.

Malaga Katedral

Hvis du overvejer rejser til Malaga, så bør du også tage hen og se Malaga Katedral, hvis du først kommer dertil. Det er en smuk katedral, der ligger i midten af byen. Den bliver også kaldt for ”Den enarmede dame”. Det er en smuk og stor bygning, der er et besøg værd.