Dette er sponsoreret indhold

På med de skridsikre støvler, vand i flasken, fyld tasken med mad – og husk nu soveposen! Er du vild med trekking, kan der være nok at holde styr på. Mens du sørger for, at have alle fornødenheder på plads, vil vi i denne artikel inspirere dig til, hvor din næste trekkingdestination, skal bære dig hen. 

Vulkantrek i Indonesien

Inden du læser videre, skal du være bevidst om, at trekking kan være hårdt. Du skal være klar over, at din krop kan komme på overarbejde. Desuden er det ikke gratis, og det kræver en opsparing og fri plads i kalenderen at tage til udlandet for at vandre i naturen i en længere periode.

www.lasota.dk kan du blive klogere på nogle forskellige uddannelser, der kan være et supplement til dig, der elsker trekking. Her er tale om sundhedsuddannelser og kurser.

Er der styr på ovenstående, kan du vælge at zoome ind på øriget i Indonesien. I Indonesien finder du omkring 3000 beboede øer, som strækker sig over et vulkansk område på 1.904.569 km2. Og nogle af disse øer er perfekt til trekking.

Især Lombok er kendt for sine trekking muligheder, hvor blandt andre vulkanbjerget Mount Rinjani lokker mange turister til årligt. Her vil du opleve en kombination af Balis smukke natur, dyreliv og stejle terræn. Hvad enten du ønsker et trek med én eller flere overnatninger, er det alt sammen en muligheder.

Følg Inkastien til Machu Picchu

Tager vi til den anden del af verden, finder du fantastiske Peru. I Peru finder du Inkastien, som er det mest berømte trek i Sydamerika. 

Men her får du også din sag for. Vælger du at vandre hele ruten, kan du se frem til 43 kilometer, hvor du vil komme til at opleve alt fra bjerge og skove til de fascinerende inkaruiner. 

Endestationen på ruten er den verdensberømte stenby, Machu Picchu, og det mytiske Inkarige.

Dette trek bliver ikke betragtet som et hårdt trek. Det anbefales dog, at du er i god fysisk form, inden du tager afsted. Desuden er det værd at nævne, at der er tale om en meget populær turistaktivitet, hvorfor du skal booke mange måneder i forvejen.

Og så kan du være sikker på, at du har brug for en massage, når du vender snuden hjem igen.

Pilgrimsvandring langs Caminoen

Hvad enten du er religiøs, eller blot ønsker at udfordre dig selv, kan pilgrimsruten langs Caminoen være noget for dig. 

Den spanske rute har siden Middelalderen været regnet som en af verdens vigtigste pilgrimsruter.

Her er tale om et af verdens hårdeste trek, når det kommer til antal kilometer. Du kan dog vælge at starte fra forskellige destinationer, alt efter hvor langt, du ønsker at gå. Fælles for dem alle er, at de ender ved byen Santiago de Compostela. 

Vær desuden bevidst om, at du skal tage mange dage ud af kalenderen for at vandre langs Caminoen. Den korteste rute er 87 kilometer, hvorimod den længste er hele 775 kilometer!

Her kan råd om sundhed, akupunktur eller idrætsskader blive guld værd, jo længere du bevæger dig gennem ruten.